SeniorKraft

Velkommen til DGI Husets aktivitets tilbud til dig, som er over 60 år
 
Bliv medlemSe seniorKraft hold
Som aktiv senior tilbyder DGI Huset en stor og varieret aktivitetsplan som bl.a. indeholder motionshold, yoga, indendørs cykling (spinning) og fitness.

Med et SeniorKraft medlemskab, kan du være aktiv lige så meget som du synes du har tid og kræfter til.

Du booker selv de hold du ønsker at deltage på, uge for uge og kan dermed tilpasse din motion til din hverdag.

Alle seniorhold har uddannet instruktør som tilpasser træningen til jeres aldersgruppe, som sørger for at den træning som tilbydes er effektiv og at der også er udfordringer på et passet niveau.

 

 

SENIOR CAFÉ

Mandag og tirsdag formiddag fra kl. 10-12 tilbyder DGI Huset en gratis kop kaffe og seniorer mødes i caféen til hygge og snak. Vel mødt.

Priser

Bliv en del af det store senior fælleskabet og dyrk din sundhed med DGI Huset´s SeniorKraft tilbud.

Læs her hvad Ulla på 72 år siger om SeniorKraft:

For et par år siden tog jeg den bedste beslutning, siden jeg for mange år siden besluttede mig for at holde op med at ryge, nemlig at begynde holdtræning i DGI –Huset.

I den forløbne tid har jeg i den grad fået styrket min muskulatur og balanceevne, ting som er med til at gøre ens hverdag nemmere – og sjovere.

Jeg har verdens bedste instruktør, som forstår at have ”styr” på en med hensyn til at gøre øvelserne korrekt, så man får fuld udbytte af træningen (man kan ikke ”snyde”). Desuden kan man ikke undgå at blive i godt humør, og når der så bliver referencer til både Tour de France og OL er tiden og pengene givet godt ud.

Desuden kan jeg nævne, at der også er et socialt aspekt som garanteret er vigtigt for rigtig mange mennesker.

Når der nu berettiget er så stor fokus på sundhed i disse tider, er træning i DGI-Huset et meget anbefaledes værdigt bidrag hertil.

Jeg nyder hver eneste træningstime og føler mig godt rustet til fremtiden. – bare kom an!