Café og fest

DGI Husets cafe tilbyder sunde og lækre måltider
MenuÅbningstider

Fest

DGI Huset har lokaler til alle typer af fester. Vi har mange års erfaring med afvikling af fester fra 50 til 800 gæster.
 

Galleri

Vi har samlet et galleri med billeder fra fester og arrangementer.

Om

DGI Huset Aarhus er byens største motions-, kursus- og konference-hus. Fordelt på 5.000 kvm. finder du alt fra fitness- og idrætsfaciliteter til mødelokaler og konferencesale.

Vores køkken leverer sund, hjemmelavet mad og har det økologiske bronze mærke

 

Menu

 

Åbningstider:

 

Mandag til torsdag 16 – 21

Fredag 16 – 19

Lørdag og søndag 11 – 16

 

Fødevarestyrelsens smiley

”Vi afholdte vores store e-handelskonference 2017 i DGI Huset med stor succes. DGI Husets folk var både før, under og efter konferencen fantastisk hjælpsomme og iderige i forhold til at skabe den bedste konference ift. tema, indretning, rammer og forplejning. Blandt andet opfandt de til lejligheden et helt nyt street food-koncept, som var en stor succes. Generelt var forplejningen og servicen upåklagelig dagen i gennem og blev også ratet højt af deltagerne til konferencen. Vi kan varmt anbefale DGI Huset til andre, som vil afholde professionelle konferencer.”

Sofie Randel

Indehaver, Rethink Event

”Vi holdte konfirmation for Oliver ved DGI og havde en rigtig dejlig dag. Alt var som aftalt, servicen var god, mad og vin smagte lækkert. Desuden hyggede alle ungerne sig i de haller, som vi også havde lejet.Så en klar anbefaling herfra”

Jacob Skjærris

Fra Malling, Konfirmation