Priser

Du kan deltage på vores hold med både medlemskab og klippekort
MedlemskabKlippekort

månedsmedlemskaber - automatisk betaling

De forskellige typer medlemskaber er personlige, og er en god mulighed for dig, som træner mere end 2 timer om ugen på hold eller i fitnesscentret.

Bemærk at tilmelding til badminton, bordtennis og klatring kun kan ske med klippekort.

Medlemskaber på automatisk betaling kan opsiges med et varsel på løbende måned + 1 måned*. Opsigelsen skal ske skriftligt pr. e-mail til info@dgi-huset.dk .

* Undtagelse: medlemskabet kan ikke opsiges samtidig med at det i hele eller dele af opsigelsesperioden er sat i bero.

Se alle medlemsbetingelser

Klippekort

Clip’n’Fit klippekort er vores fleksible træningstilbud til dig, hvor du kun betaler for den træning, du melder dig til. Træner du 2 gange eller færre om ugen på hold eller i fitnesscentret, er klippekortet den billigste løsning. Træning i vores fitnesscenter eller på de fleste hold koster et klip, men enkelte holdtyper som klatring, familietons eller leje af en badmintonbane koster 2 eller 3 klip. 

 

Månedsabonnement - 30 dage

De forskellige typer medlemskaber er personlige, og er en god mulighed for dig, som træner mere end 2 timer om ugen på hold eller i fitnesscentret. Bemærk at tilmelding til badminton, bordtennis og klatring kun kan ske med klippekort.

Du kan deltage på vores hold med både medlemskab og klippekort.

Alle abonnementer og klippekort kan købes online eller i receptionen. Ved onlinekøb får du en mail tilsendt med medlemsnummer og kode, som du skal bruge ved tilmelding til træning og til senere genkøb.

DGI Huset Aarhus - Byens Motionsmekka for alle og enhver