Events

DGI Huset tilbyder aktiviteter som spænder fra børnefødselsdage, polterabends, teambuilding til fælles aktiviteter for større grupper eller firmaer
Kontakt osSe Events

DGI Husets lokaler og aktiviteter til private- og gruppearrangementer 

DGI Huset tilbyder aktiviteter som spænder fra børnefødselsdage, polterabends, teambuilding til fælles aktiviteter for større grupper eller firmaer. Ud over boldspils haller, sale til dans og yoga, kan du klatre på en af Danmarks højeste indendørs klatrevæg. DGI Husets professionelle instruktører hjælper og vejleder dig ved alle aktiviteterne.

Holder I møde eller konference i huset, kan aktiviteterne kombineres. Vi sammensætter programmet for dagen efter individuelle ønsker.

Det er muligt at lave aktiviteter på alle niveauer, fra fysisk udfoldelse til mere sjove og hyggelige aktiviteter med fokus på samvær og kommunikation, hvor alle kan være med.

Hold din næste event
i DGI-Huset

Lad os hjælpe dig til at planlægge din næste event. Vi skræddersyr arrangementet efter dine ønsker og budget.

Kontakt DGI-Huset´s event afdeling

Polterabends

en aktiv polterabend for dig og vennerne

Børnefødselsdag

en pakkeløsning med aktivitet og mad

Teambuilding

en sjov eftermiddag med dine kolleger

Klatrevæg

en ”høj” udfordring på 16 meter.

Som sagt har vi haft en helt fantastisk og uforglemmelig dag – det har været over alt forventning for os. Vi følte os velkomne lige fra starten af, og I yder en meget høj service – også at jeg kunne få lov til at avl. nogle ting dagen før, det var så fedt for os!

Maden var helt i top.., så lækkert mad! Stor ros til køkkenet..

Vi vil helt sikkert gerne komme ind til jer igen.. J

Michelle Birk

Eltwin