fest

DGI Huset har faciliteter til alle typer af fester

Med unikke lokaler og placering i hjertet af Aarhus har du et godt udgangspunkt for festen.

Uanset om det er firmafest, kick-off arrangement, familiefest, barnedåb eller bryllup kan DGI Huset tilbyde rammerne og indholdet.

I samarbejde med arrangøren skaber DGI Huset det fysiske rum, hvor lyd, lys, forplejning, atmosfære, stemning og service forenes. 
Du skal blot invitere – så sørger vi for afviklingen.

Vi skræddersyr din fest efter dine ønsker og supplerer med vores erfaring og idéer. Kun fantasien sætter grænser for indholdet af jeres arrangement.

Book fremvisning

Kig forbi DGI Huset og se vores lokaler, som både kan anvendes til fester og aktiviteter og give en sjov, sund og anderledes oplevelse. 

Ønsker du at høre mere om festarrangementer i DGI Huset, er du velkommen til at kontakte vores event- og arrangementsafdeling på telefon 86 18 00 88 eller på skriv til os på: info@dgi-huset.dk. 

DGI Huset har i de seneste 5 år dannet en fantastisk ramme om fakultetets årlige sommerfest, som hvert år har haft cirka 500 deltagere. Vi kan varmt anbefale andre at lade DGI Huset danne ramme om store firmafester. Vi har hvert år haft et sublimt samarbejde med DGI Huset omkring planlægningen af festerne, hvor lydhørheden ift. vores ønsker har været stor. Festsalen kan tilpasses og pyntes iht. egne ønsker – senest omdannede DGI Huset med stor succes festsalen til en stor, hyggelig kolonihave. Man kan således trygt lade DGI Huset står for afholdelsen af store firmafester – I vil ikke fortryde det.

Steen Harrit Jakobsen

Administrationschef, Aarhus Universitet Health