For grupper op til 50 personer i vores Lokomotivhal.
Menuen deles op i etaper, den første bliver serveret på tallerken;
– Fiskefilet med rejer, asparges og dressing
– Varmrøget laks med babyspinat og æble-peberrodscreme eller sild
– Hjemmelavet hønsesalat og sprød parmaskinke
– Brød og smør i kuvertpose.
Hovedretten anrettes på coronavenlig buffet og består af:
– Rødkålssalat med appelsin og tranebær (portionsanrettet)
– Grønkålssalat med nødder og granatæble (portionsanrettet)
– Langtidsstegt andelår med æbler og svesker (serveres af kokken)
– Flæskesteg og hjemmelavet rødkål (serveres af kokken)
– Små brunede kartofler og andesauce (serveres af kokken).
Dessert anrettes i portioner og serveres ved bordet:
– Vælg mellem ris a la mande med kirsebærsauce/ostetallerken med 3 gode oste og syltede abrikoser.
Hertil fri øl, sodavand og husets vine fra kl. 17.00-22.00.
Kr. 549,- pr person
Tilvalg:
– Der er mulighed for tilkøb drinks, shots, velkomstdrinks, DJ og natmad.
Beliggenhed & lokale:
– Med en placering midt i Aarhus centrum, under 100 meter til tog og bus og 725 parkeringspladser lige ved siden af, har DGI Huset måske Aarhus´ bedste og mest centrale beliggenhed. Der er god plads i lokalet og vi sikrer at alle afstandskrav overholdes.
