Praktisk information

Vi skaber tryghed i DGI Huset

Som gæst i DGI Huset er din og vores medarbejderes sikkerhed vigtig. Vi har gennem de seneste 6 måneder fået stor erfaring med at skabe tryghed og med at afholde alle typer arrangementer inden for rammerne. 

 De mest stillede spørgsmål efter regeringen seneste udmelding: 

Må vi samles mere end 10 personer til et kursus, møde eller konferencer? 
Ja, det er stadig muligt for møde- og konferencecentre at holde arrangementer med op til 500 deltagere, forudsat at der laves biograf-/skolebordsopstilling, og at deltagerne i det væsentlige sidder ned på faste pladser. Det betyder, at bordopstillinger f.eks. hestesko eller øer, hvor deltagernes ansigter er vendt mod hinanden, ikke er tilladt.
– Kravet om en fast plads betyder således også, at deltagerne ikke kan forlade deres pladser for f.eks. at gå ind i et tilstødende lokale til gruppearbejde.
– Der skal desuden være minimum 2 kvm. pr. person og holdes 1 meters afstand mellem personerne i lokalet.  

Må vi spise frokost eller middag i restaurantlokale mere end 10 personer samlet?  
Nej, hvis I er over 10 personer i samme selskab/lokale, må I ikke forlade jeres faste plads og gå ind i hverken en restaurant eller et separat lokale for at spise – heller ikke selvom deltagerne sidder på nye faster pladser i ens retning. I kan enten kortvarigt hente forplejning eller få personalet til at bringe maden til jer.

Skal vi bære mundbind i DGI Husets bygninger?
Ja, fra d. 26/10 2020 t.o.m. 2/1 2021 skal man bære mundbind indendøre hvor offentligheden har adgang. Man må tage det af når man sidder ned.

Må vi holde en pause udenfor f.eks. gå en tur, hvis vi er mere end 10 personer?  
Nej, hvis I er over 10 deltagere til et arrangement, må I ikke forlade jeres plads i mødelokalet for at gå udenfor og snakke med kolleger. I må kun forlade mødelokalet kortvarigt for f.eks. at hente forplejning eller ifm. toiletbesøg. 

I DGI Huset skaber vi tryghed for vores kunder. 
DGI Huset er Greenkey certificeret og vores køkken serverer sund, hjemmelavet mad, som portionsanrettes til alle gæster. 
Alle vores COVID-19 sikkerhedsforanstaltninger tager udgangspunkt i 
Erhvervsministeriets  retningslinjer.

Vi må stadig afholde møder og konferencer på op til 500 mennesker i DGI Huset, trods den nyeste udmelding fra regeringen, da vi lever op til alle krav og restriktioner fra myndighedernes side. Hold derfor fast på jeres planlagte møder, kurser og konferencer og kontakt os gerne ved spørgsmål på info@dgi-huset.dk