Fest

DGI-Huset Aarhus har faciliteter til alle typer af fester.
Se billedegalleriSe menu

Med unikke lokaler og central placering har du et godt udgangspunkt for festen og kun fantasien sætter grænsen for indholdet af jeres arrangement.

Uanset om det er firmafest, kick-off arrangement, familiefest, barnedåb eller bryllup kan DGI Huset tilbyde rammerne og indholdet.

I samarbejde med arrangøren, hjælper vi med at få arrangeret alt det praktiske omkring musik, scene, underholdning, opdækning og bordplaner, vagter, menu, serveringspersonale. Du skal blot invitere – så sørger vi for afviklingen.

Vi skræddersyr din fest efter dine ønsker – supplerer med vores erfaring og idéer – kreative kokke med fokus på sund og lækker mad.

DGI Huset kan tilbyde mange spændende tilbud, som kan tilrettelægges efter jeres ønske.

Book fremvisning

Ring til os på tlf.: 86 18 00 88

Er I et firma, kan festen krydres med aktiviteter i huset som giver jeres medarbejdere en sjov, sund og anderledes oplevelse?

Ønsker du at høre mere om festarrangementer i DGI Huset, er du velkommen til at kontakte vore event- og arrangementsafdeling på telefon 86 18 00 88 eller på skriv til os på: info@dgi-huset.dk.

 

DGI-Huset har i de seneste 5 år dannet en fantastisk ramme om fakultetets årlige sommerfest, som hvert år har haft cirka 500 deltagere. Vi kan varmt anbefale andre at lade DGI-Huset danne ramme om store firmafester. Vi har hvert år haft et sublimt samarbejde med DGI-Huset omkring planlægningen af festerne, hvor lydhørheden ift. vores ønsker har været stor. Festsalen kan tilpasses og pyntes iht. egne ønsker – senest omdannede DGI-Huset med stor succes festsalen til en stor, hyggelig kolonihave. Man kan således trygt lade DGI-Huset står for afholdelsen af store firmafester – I vil ikke fortryde det

Steen Harrit Jakobsen

Administrationschef, Aarhus Universitet Health